Heeft jouw corsogroep de meeste kennis van het Lichtenvoords corso? Dan zullen we dat in maart zien! Dan organiseert Lansink-Bluiminck voor de 2de keer de CorsoQuiz. Tijdens één van de voorrondes kan je corsogroep zich plaatsen voor de spectaculaire finale op vrijdag 25 maart bij het Doktertje.

Teams:

Als corsogroep kun je je opgeven met een team van maximaal  vier spelers. Ben je op een andere manier betrokken bij het corso (via bijvoorbeeld SBL of bloemencommissie), dan ben je uiteraard ook van harte welkom om je op te geven. Samen maken we het corso! Supporters zijn altijd welkom.

De CorsoQuiz:

De Lichtenvoordse CorsoQuiz gaat uiteraard over het Lichtenvoordse corso. Daarnaast zal er af en toe een uitstapje naar een ander corso gemaakt worden en zullen er enkele vragen zijn, die een beroep doen op de algemene kennis.

Voorrondes en finale:

Als team zul je op één van de avonden ingedeeld worden samen met nog enkele teams. De winnaars van deze avonden zullen doorgaan naar de finale avond op vrijdag 25 maart bij Bar 't Doktertje. De voorrondes zullen evenals de finale plaatsvinden bij Bar 't Dokterje en/of Café de Kruup. De data voor de voorrondes zijn de donderdagen 3, 10 en 17 maart.

Finale avond:

De finale avond zal meer worden dan alleen de quiz. De tweede helft van de avond zal perfect zijn om het aankomende corsojaar voor te beschouwen.

Kosten:

Maar 10 euro per team, te betalen op de avond zelf.

Organisatie:

De organisatie is in handen van corsogroep Lansink-Bluiminck.

Waarom deelnemen:

  • Voor een avond boordevol gezelligheid!
  • Voor de eer van je groep!

Opgave:

Opgave kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.